Sök din resa

Dans bort i vägen med Gamla Polare & Ingvar Karlsson

Dagstur

11/8 Buss Säffle-Grums-Karlstad-Forshaga-Deje-Munkfors-Hagfors


Följ med oss till Monica Zetterlunds hembygd där allt började - i Hagfors. På minnesmuseet möter vi världsartisten i både bild och musik. Vi ser scenkläder från såväl musik- som revyscenen, allt ackompanjerat av Monicas sköna stämma. Vi avslutar dagen i Uddeholmsladan till tonerna av Gamla Polare med bl.a. Ingvar Karlsson från Sven-Ingvars. Det är dans bort i vägen!

Vi börjar med en god lunchbuffé på Hagfors Brukshotell. Därefter promenerar vi över till Monica Zetterlundmuseet. Här möter vi världsartisten i både bild och musik. Bland annat finns scenkläder från såväl musik- som revyscenen samt en vacker bildutställning från hennes tidigare år. Allt ackompanjerat av Monicas sköna stämma. Vi får också uppleva livet på bruksorten och den omfattande musik- och idrottshistoria som präglade hennes uppväxt.

Vi tar plats i bussen och åker till Uddeholm. Uddeholmsladan är en pampig byggnad som bjuder på en unik upplevelse när man kliver in i det gamla höloftet. Förr var gården en av Värmlands främsta mjölkproducenter, idag är det en arena för konserter, shower, musik, mässor, bröllop och konferenser.

Gamla Polare med Ingvar Karlsson från Sven-Ingvars underhåller tillsammans med Anders Andersson, Jonny Nilsson och Kalle Forsgren. De bjuder på gamla goa låtar och självklart tar vi en svängom på dansgolvet. Under kvällen överraskas vi också av en gästkomiker på scen. Underhållningen pågår ca 3 timmar mellan 16.00-19.00 med kaffeservering i pausen.

Nöjda och glada rullar vi sedan hemåt.


  Programblad för utskrift


Pris:

750:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • Lunch inkl. vatten, kaffe & kaka
  • Entré Monica Zetterlundmuseet
  • Entré Uddeholmsladan
  • Förekommande skatter
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom  50:-

Länkar:

www.brukshotellet.nu
www.monicazetterlundmuseet.se
www.uddeholmsladan.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523