Sök din resa

Kiels Julmarknad

3 dagar

1/12 Buss Sunne-Kil-Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Brålanda-Göteborg


Dag 1. Till Göteborg
Avresa från Värmland under förmiddagen och vidare mot Göteborg, med rast efter vägen. Ombordstigning och avresa mot Kiel kl. 18.45. Insides 2-bäddshytter med över- och underslaf finns reserverade för oss högt upp i båten. Samtliga hytter är inredda med DUX-sängar, d/wc samt trådlöst internet och tv. Ombord njuter du av god mat och dryck, kanske en runda i fartygets butik kan locka. Förboka gärna julbordet i bufférestaurangen, i priset ingår öl-vin-läsk och kaffe. Efter middagen ges tillfälle att utforska fartyget på egen hand.

Dag 2. I Kiel
Frukosten står uppdukad i bufférestaurangen innan ankomsten. Under vår vistelse i Kiel har vi tillgång till hytterna, så vi kan gå och komma som vi vill under dagen. För de som önskar gör vi en tur med vår buss till köpcentrat CITTI-PARK strax utanför Kiel. Bussen avgår från terminalen efter ankomsten till Kiel. På CITTI-PARK finns ett 80-tal butiker i olika branscher, allt från skor, kläder, leksaker till mat och dryckesvaror. Som skandinavisk kund behöver man inte betala pant för engångsemballage som burköl, cider och läsk om man fyller i en export-deklaration. Pass eller körkort ska uppvisas i kassan. De flesta butiker tar VISA/MasterCard, även uttagsautomat finns (ingen valutaväxling finns ombord). Inköpta varor lastas direkt i bussen och återfås vid hemkomsten. Vår buss tar oss åter tillbaka till terminalen.

Den stora gågatan Holstenstrasse är beläget endast 100 m från terminalen och det är bara några minuters promenad till julmarknaden och affärscentret Sophienhof med över 100 butiker. Strosa omkring i den pyntade innerstaden och njut av stämningsfull belysning, julmelodier, läckra dofter och kulinariska läckerheter som sprider sig bland julbodarna. Affärerna väntar med årets julskyltning och spännande shopping.

Återresa från Kiel kl. 17.45 med samma hytter som på utresan. Vi rekommenderar att ni förbokar mat ombord på hemresan, då garanteras bord till den sittning Ni önskar. Metropolitan är fartygets à la carte restaurang med internationell prägel. Bufférestaurangen Taste erbjuder julbordsbuffé inkl. dryck som vin-öl-läsk samt kaffe. Båda restaurangerna erbjuder sittningar till kl. 17.00 och 19.30. Ännu en trevlig kväll ombord väntar oss.

Dag 3. Till avstigningsorten
Vi njuter av morgonkaffe och frukost före ankomsten till Göteborg kl. 09.15, så fort alla är på plats i bussen börjar vår resa mot våra hemorter.


  Programblad för utskrift


Pris:

2.260:-

I resans pris ingår:

 • Bussresa t/r
 • Kryssning Göteborg-Kiel t/r
 • Del i insides 2-bäddshytt med över- och underslaf t/r
 • 2 frukostar ombord
 • Förekommande skatter
 • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

 • Insideshytt m. golvbäddar  170:-
 • Enkelhytt utan fönster  530:-
 • Enkelhytt med fönster  970:-
 • Del i fönsterhytt med över- och  underslaf  220:-
 • Del i fönsterhytt med golvbäddar  345:-
 • Julbordsbuffé inkl. dryck  410:-
 • Avbeställningsskydd mot sjukdom  100:-

Påstigning kan ske på mellanliggande orter.
Giltigt pass eller nationellt ID-kort erfordras!
Åldersgräns 20 år utan målsman.
Kontakta resebyrån för barnrabatter.
Reservation för ev. ändringar i programmet. 

Fartyg/tidtabell:
Stena Scandinavica
Göteborg-Kiel 18.45-09.15
Kiel-Göteborg 17.45-09.15

Länkar:

www.stenaline.com
www.kiel.de
www.citti.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523