Sök din resa

Magnus Uggla - Stockholm

2 dagar

13/4 Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm


Varning på stan nu mår Kung i baren illa igen.

På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut - en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått. Alltså inget nyskrivet material.

- Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skriver på en föreställning har varit att den skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig. Förrän nu.

Till den nya showen på Göta Lejon skall publiken få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar. I kommande show är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen, hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle.

Lördag.
Avresa på förmiddagen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm vid lunchtid för incheckning på hotell Scandic Continental**** vid centralstationen. Vi samlas i utanför hotellet för en kortare bussresa till Göta Lejon där föreställningen börjar 18.00. Efter föreställningen en kort bussresa tillbaka till hotellet.

Söndag.
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch. Hemresa mot Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan åter i Karlstad ca kl. 19.30.


  Programblad för utskrift


Pris:

2.390:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • En hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Showbiljett parkett
  • Förekommande skatter
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-
  • Enkelrumstillägg  600:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas
inte av avbeställningsskyddet.
Incheckning på hotellet kan inte garanteras före kl. 15.00.

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523