Sök din resa

Mamma Mia! The party - Stockholm

2 dagar

Fredag 16/11
Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm
 

 

Först kom musikalen, sen kom filmen - nu kommer partyt!

Bli en del av en helt ny upplevelse! En grekisk taverna, en medelhavsmeny, ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut! Tyrol på Djurgården har förvandlats till en grekisk taverna. Björn Ulveus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till partyt. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö. Festen varar minst 4 timmar och är fylld med god mat, fantastisk musik och dans i en härlig blandning!

Dag 1. TIll Stockholm
Avresa på förmiddagen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm på eftermiddagen för incheckning på Radisson Blu Royal Viking Hotel**** i centrala Stockholm. Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till Tyrol på Djurgården där Partyt börjar kl. 18.30. Väl på plats väntar en läcker trerätters medelhavsbuffé med fisk, lamm, kött och vegetariska alternativ. Men du väljer det du vill ha vid bordet och självklart sitter du och vännerna i ditt sällskap samlade. Dryck beställer ni separat under kvällen. Efter föreställningen tar bussen oss åter till hotellet.

Dag 2. Till avstigningsorten
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch. Hemresa mot Värmland kl 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.


  Programblad för utskrift


Pris:

2.890:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • En hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Inträde till Tyrol
  • 3-rätters meny på Tyrol
  • EU-moms

Tillägg per person:

  • Enkelrumstillägg  600:-
  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas inte av avbeställningsskyddet. 
Incheckning på hotellet kan inte garanteras före kl. 15.00

Länkar:

www.mammamiatheparty.com

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523