Sök din resa

Ringaren i Notre Dame - Göteborg

2 dagar

6/4 2019
Buss Karlstad-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

Disneys musikal Ringaren i Notre Dame är en mörk historia om kärlek och hjältemod. I centrum står den varmhjärtade ringaren Quasimodo, hans avskyvärde förmyndare Claude Frollo, den modiga Esmeralda och den tappre kaptenen Phoebus. Deras öden och vägar korsas i 1500-talets Paris där Quasimodo och Esmeralda kämpar tillsammans för en mänskligare värld. Deras äventyr och tragiska livsöden blir en intensiv musikalupplevelse.

Musikalen är baserad på Victor Hugos roman (1831) och Disneys tecknade film (1996). Den är skapad av ett Oscar-belönat team: Alan Menken, kompositör till Disneys Aladdin, Den lilla sjöjungfrun och Skönheten och odjuret, och Stephen Schwartz, textförfattare till Prinsen av Egypten och Disneys Pocahontas. Musikalen innehåller både musik från Disneys animerade film och nya sånger. I huvudrollerna ser vi Martin Rhede Nord, Marsha Songcome, Joa Helgesson, Jonas Eskil Brehmer och Tobias Ahlsell.

Lördag.
Avresa på morgonen enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Göteborg under eftermiddagen för incheckning på Elite Park Avenue Hotel**** i centrala Göteborg nära Götaplatsen. Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till Göteborgs Operan där föreställningen börjar kl. 19.30 och varar i ca 2,5 timme inkl. paus. Efter föreställningen en kort bussresa tillbaka till hotellet.

Söndag.
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns det tid för shopping, museibesök och lunch. Hemresa mot Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.


  Programblad för utskrift


Pris:

2.390:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • 1 hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Teaterbiljett kategori A, övre parkett
  • EU-moms
  • Reseledningens tjänster

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-
  • Enkelrumstillägg  500:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas inte av avbeställningsskyddet. 
Incheckning på hotellet kan inte garanteras före kl. 15.00

Länkar:

www.sv.opera.se
www.elite.se

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523