Sök din resa

The Phantom of the Opera - Göteborg

2 dagar

28/4 Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Brålanda-Göteborg


Sedan urpremiären i London 1986 har The Phantom of the Opera setts av över 140 miljoner människor i 30 länder. Nu har två stora nordiska operahus – Göteborgs Operan och Finlands Nationalopera – gått samman om en ny, extravagant uppsättning – den första skapad för och med de fantastiska möjligheter som finns i ett riktigt operahus.

Uppsättningen gjorde enorm succé vid premiären i Helsingfors 2015. Berättelsen och musiken är desamma som alltid och uppsättningen är klassiskt praktfull. Tillsammans med operasångare och stor orkester berör den på djupet.

I rollen som Phantomen ser vi musikalartisten Fred Johanson som under sin karriär hyllats såväl i Sverige som på Broadway och West End. I rollen som Christine Daaé alternerar tre sångerskor: åländska sopranen Sofie Asplund, som de senaste åren gjort bejublade rolltolkningar på bland annat Göteborgs Operan, svenska Frida Engström, samt den estniska musikalartisten Hanna-Linna Võsa, som inte bara sjungit Sandy i Grease 600 gånger i USA utan också gjorde succé som just Christine under spelperioden i Finland. Föreställningen sjungs på engelska med svensk text på textmaskin.

Lördag
Avresa från Värmland på morgonen. Vi stannar för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Göteborg vid lunchtid. Incheckning på Elite Park Avenue Hotel**** beläget på Kungsports-avenyn. Samling i lobbyn för en kort bussresa till Operahuset. Föreställningen börjar kl. 19.30 och beräknas pågå ca 2 tim och 50 min. Bussen tar oss tillbaka till hotellet efter föreställningen.
 
Söndag
Efter en god frukostbuffé på hotellet finns det tid att utforska Göteborg. Det finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan mot Värmland kl. 15.00.


  Programblad för utskrift
Pris:

2.390:-

I resans pris ingår:

  • Bussresa t/r
  • 1 hotellövernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • A-biljetter på 1:a balkong
  • EU-moms

Tillägg per person:

  • Avbeställningsskydd mot sjukdom 50:-
  • Enkelrumstillägg 400:-

Allmänna resevillkor för paketresor tillämpas.
Vi reserverar oss för ändringar i rollistan.
Beställda biljetter återbetalas ej och omfattas
inte av avbeställningsskyddet.
Incheckning på hotellet kan inte garanteras före kl. 15.00.

Boka

Ex. 710523

En per rad, ex. Anders Andersson, 710523